01 de maig 2021

Exposició La Imaginació com a vacuna al Casal Font d'en Fargues


En aquestes llargues setmanes de pandèmia, tots ens hem vist reclosos entre les quatre parets de la nostra llar, de vegades, com a única via d'escapament, una finestra, un balcó, una terrassa ... des d'on albirar allò que se'ns negava, circular lliurement pels carrers de la nostra ciutat.

Aquells que estimem la fotografia, hem patit aquesta manca de llibertat d'una manera una mica especial, ni millor ni pitjor que ningú, però sí especial. Als fotògrafs, la nostra vàlvula d'escapament creativa està en general al carrer, o com a mínim, en espais oberts i en general, fora de casa, fins i tot és una excusa per sortir-ne.

És per això pel que la nostra creativitat en temps de confinament s'ha hagut de limitar al nostre entorn més íntim… amb alguna excepció.


Les fotos exposades al Casal de la Font d'en Fargues, son las mateixes que les exposades de manera virtual a Can Verdaguer, però en aquesta ocasió de manera presencial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Compromís entitats i grups del Casal Font d'en Fargues amb el Residu Zero

El grup Racó de la Foto s'ha adherit al Compromís de les Entitats i els Grups del Casal de la Font d'en Fargues amb el Residu Zero. ...