18 de maig 2021

Sortida Fotogràfica al Raval

 


Nova sortida amb una bona colla d'amics de la Font d'en Fargues i voltants. Destinació el Raval i el Mercat de Sant Josep, popularment La Boqueria, amb moltes ganes de fer fotos i gaudir de bona companyia.

Es la tercera sortida de la temporada, la gent s'anima molt i formen un bon grup: Alfons Campillo, Antonio Limpo, Carme Centrich, Eloi Castilla, Guillem Ruppmann i Pere Valls .

Les fotos d'alguns participants



Els "Bitxos", així nomenats afectuosament, als participants "caçats" durant la sortida


La ruta

Inici, Antic Hospital de la Santa Creu, porta del Carrer Hospital.

Travessant el jardí de Rubió i Lluch, passant per la porta de la Biblioteca Sant Pau-Santa Creu per sortir al carrer Carme.

Seguim per carrer Carme fins Carrer de Jerusalem, travessem la plaça de la Gardunya i accedim al Mercat de la Boqueria, a les columnes del seu costat esquerre.

Passeig pel seu interior per sortir pel carrer de les Cabres fins al carrer Hospital.

Plaça de Sant Agustí i plaça del Canonge Colom i travessant de nou la plaça de la Gardunya sortim al Carrer Carme per el carrer de les Floristes de la Rambla.

Seguim pel carrer dels Àngels i accedim a la plaça de les Caramelles.

Seguim de nou pel carrer dels Àngels fins a la plaça dels Àngels (MACBA).

Pel carrer Montalegre accedim a CCCB i la plaça de Joan Coromines, per tornar pels nostres passos i travessar els jardins de la Facultat de Filosofia, Geografia i Història.

Sortim al carrer de les Ramelleres, per pujar fins al carrer Tallers, plaça de Castella i plaça d'Universitat (final de trajecte)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Compromís entitats i grups del Casal Font d'en Fargues amb el Residu Zero

El grup Racó de la Foto s'ha adherit al Compromís de les Entitats i els Grups del Casal de la Font d'en Fargues amb el Residu Zero. ...