30 de setembre 2022

Conferencia Cicle contra el silenci


 
El cicle "Contra el silenci" s'inaugura amb la conferència “Crònica d’una esperança, nova adaptació escènica o treball de camp?” divendres 30 de setembre a les 19 h.

En aquesta activitat podrem conèixer l'explicació de la concepció de l’obra teatral "Crònica d’una esperança" (adaptació teatral del Diari d’Anne Frank) l’any 1985 feta per Rafael Aguilar. Fruït de la recerca històrica duta a terme amb la implicació del Grup de teatre Coverol i persones del Casal, on van poder documentar-se amb testimonis reals de l'Holocaust. Hi haurà una interacció amb els membres del Grup de teatre Coverol, que van treballar i representar l’obra.

Després d'aquesta conferència hi haurà la inauguració de l'exposició "Un recorregut per l’extrema dreta més propera a la nostra realitat" amb una panoràmica del nazisme que li va tocar viure a l’Anne Frank i reportatges fotogràfics cedits pel fotoperiodista especialitzat en extrema dreta Jordi Borràs. La presentació anirà anirà a càrrec del comissari de l'exposició Guillem Ruppmann i Jordi Panyella, editor de Pol·len edicions.

Organitza: Grup d’Arxiu i Memòria de l’ACFF



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Compromís entitats i grups del Casal Font d'en Fargues amb el Residu Zero

El grup Racó de la Foto s'ha adherit al Compromís de les Entitats i els Grups del Casal de la Font d'en Fargues amb el Residu Zero. ...