02 de març 2023

Exposició Poetesses a E.M.M. Can Fargues

 Per un suggeriment del Casal de la Font d'en Fargues, el Grup Racó de la Foto va negociar penjar a l'espai de la biblioteca de l'Escola Municipal de Música Can Fargues, les fotografies de l'exposició “Poetesses”.

Va ser interessant la negociació doncs per a la E.M.M. Can Fargues seria la primera vegada que permetien una exposició d'art al seu espai i comprovar si el resultat afavoriria una continuïtat expositiva a l'EM.M. Can Fargues.

L'espai i la instal·lació eren molt adequats i les fotografies resultaven atractives per a la seva obsevació, tant per als alumnes com per als adults, generalment els familiars que anaven a portar o recollir aquests alumnes.

La inauguració de l'exposició va coincidir amb un esdeveniment cultural de música i poesia organitzat pel centre educatiu, per la qual cosa hi va haver una assistència multitudinària als actes.



De la presentació de les obres exposades a la inauguració, es va encarregar el nostre estimat i apreciat "professor" Rafel a qui li surt tan bé expressar-se amb paraules com amb les seves fotos

Les fotos d'Alfons


Les fotos d'A. Limpo


Les fotos d'Eloi

Les fotos de'n Guillem

Les fotos de'n Pere

Les fotos de'n Rafel


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Compromís entitats i grups del Casal Font d'en Fargues amb el Residu Zero

El grup Racó de la Foto s'ha adherit al Compromís de les Entitats i els Grups del Casal de la Font d'en Fargues amb el Residu Zero. ...