27 de febrer 2024

El Foto Fòrum de febrer 2024

 


Al Foto Fòrum d'avui, hem participat sis membres del grup del Racó de la Foto, i tots hem portat com a mínim una foto. Uns en format electrònic per visualitzar al projector i d'altres en paper com recomanem sempre.

La foto d'Àngela

Es va comentar de la manca de correcció de les línies divergents de la imatge i també de la possibilitat d'haver-se fet servir un polaritzador per evitar el reflex de la autora al cristall. Això seria difícil ja que la foto està feta amb un mòbil, però es una bona aportació.

La foto d'Alfons

Al Foto Fòrum de Febrer, he aportat una fotografia feta a un campanar aprofitant la posta de sol i provocant un contrallum.

La foto de la Carme

Un ànec... la autora va comentar que en la postproducció va veure la gota que cau del bec de l'ànec i els participants van comentar que, llavors un retall deixant només la cara fent un retrat del animal agues sigut més adient.

La foto d'Antoni

Una composició on es veu el claustre del monestir vist des de l'interior d'una habitació, pretenent posar l'observador de la foto en la situació del suposat observador de la imatge fotografiada. Hi destaquen les tres columnes i el ritme produït per la progressió de les columnes laterals de l'esquerra. La foto té força treball de postproducció per donar una mica de lluminositat a l'habitació i restar il·luminació al assolellat claustre, sense arribar a ser un HDR o minimizan-lo en la mesura del possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sortida Fotogràfica La Mussara

  Planing: Durada trajecte aproximadament 90 minuts. 08:00 - Sortint del Casal cap a la Ronda de Dalt, camí de Martorell, Valls i Alcover. 0...